W tegorocznym menu pojawiły się klasyki w nowoczesnym wydaniu, m.in. sałatka jarzynowa, barszcz czerwony przygotowywany na bazie jesiotra, a także pieczony comber z jelenia à la Wellington – danie, które zachwyca intensywnością smaku i elegancją podania.

W nowym menu nie zabrakło również słodkiego akcentu, który - przyznamy nieskromnie - wbudzi zachwyt Gości. Grudniowy deser w kształcie choinki to połączenie kunsztu cukierniczego i spektakularnej formy – podawany z odpalonym fajerwerkiem, prezentuje się niczym małe, jadalne dzieło sztuki.

W grudniowej karcie pojawiły się także autorskie koktajle, podawane m.in. w szklankach w kształcie bombki, które dodają wieczorom w Restauracji Regiment odrobiny świątecznej magii i luksusu.

Dopełnieniem zimowej oferty jest Grzaniec Białostocki – aromatyczny, rozgrzewający napój, który można skosztować na miejscu w restauracji lub zakupić na prezent dla bliskich. Dostępny jest w Butiku Traugutta3 w lobby hotelu oraz online na stronie www.butik.hoteltraugutta3.pl: KLIKNIJ TUTAJ

Zapraszamy do celebrowania grudnia w najbardziej elegancki sposób – przy stole, który łączy w sobie świąteczne smaki, wyrafinowane kompozycje i wyjątkową atmosferę Hotelu Traugutta3. Stolik w Restauracji Regiment zarezerwujecie Państwo:
- telefonicznie: +48 886 887 313 | +48 856 777 773
- online: TUTAJ


