Weddings

arrival 17 Jun.
departure 18 Jun.
Wedding in Białystok

Special events require a unique setting. The hotel staff provides professional care of every detail to make memorable experience of this important day.

Special celebration

Wedding Venue

An extremely elegant, spacious and air-conditioned Banquet Venue is decorated with the highest quality of materials. Oak parquet and access to daylight is its unique advantage.

Romantic atmosphere

Bridal Suite

A special evening will complement the wedding night in spacious and cozy interiors of Superior Room, designed for special occasion, in pastel colors with attention to details.

Menu

O wykwintne dania serwowane podczas Waszego wesela zadba Szef Kuchni Hotelu Traugutta3 Tomasz Siwkowski. Kulinarna podróż po smakach polskiej kuchni z nowoczesnym twistem wraz z profesjonalną obsługa sprawi, że Wasz wieczór będzie wyjątkowy. Dbamy o najmniejsze detale, dlatego dodatkowym widowiskiem odznaczającym nas jest uroczyste, synchroniczne serwowanie potraw podczas wesela. Menu weselne może dodatkowo być rozwinięte o: Stół Portofino, Stół Myśliwego, Stół Szefa Kuchni bądź stół skomponowany przez Parę Młodą.

 

Królewskie Powitanie

W tym wyjątkowym dniu nasza obsługa będzie traktować Państwa po królewsku. Wyróżniającym nas elementem jest czerwony dywan witający Parę Młodą oraz Gości przed Hotelem. Doświadczenie, pasja oraz dbałość o najmniejsze szczegóły zapewnią Państwu wieczór pełen wrażeń oraz niezapomnianych chwil. Postaramy się spełnić niemal każde marzenie. Ten wieczór będzie należeć do Państwa, nasze zaangażowane i indywidualne podejście zapewnią Państwu wyjątkowe wesele.
 

Sabrage

Sztuka Sabrage - słynny zwyczaj za czasów napoleońskich otwierania szampana przy celebrowaniu wyjątkowych okazji to idealny początek niesamowitego wesela. Stanowi jedną z wytwornych atrakcji uroczystości zarówno dla Gości jak i pary Młodej.

Foto

• quiet and private area
• elegant interior design and professional service
• banquet venue with an area of 323 sqm, with 120 seats at round tables
• wooden oak parquet increases comfort and acoustics
• flower and candle arrangements on guests’ and newlyweds tables
• a wide range of wedding menu prepared by the chef
• free service of exchanging dishes for vegetarians, vegans and gluten-free dishes
• possibility of brining own alcohol without a charge
• children up to 7 years old receive 50% discount on the wedding menu
• wedding coordinator will take care of every detail before and during the wedding party
• bridal suite included in the cost of wedding reception, special price offer for wedding guests

Available dates for weddings organization:

2019

April: 26 (Fri)

May: 24, 31 (Fri) 11 (Sat)

June: 7 (Fri)

July: 5, 12, 19, 26 (Fri)

August: 9, 23 (Fri)

September: 6, 13, 20 (Fri)

October: 4, 11, 18, 25 (Fri) 12, 19, 26 (Sat)

2020

April: 17, 24 (Fri) 18, 25 (Sat)

May: 1, 8, 15, 22, 29 (Fri) 2, 9, 16, 23, 30 (Sat)

June: 19 (Fri) 6, 13, 20 (Sat)

July: 3, 10, 17, 24, 31 (Fri) 4, 11, 18, 25 (Sat)

August: 7, 14, 21, 28 (Fri) 15, 22, 29 (Sat)

September: 4, 11, 18, 25 (Fri) 12, 19, 26 (Sat)

October: 2, 9, 16 23, 30 (Fri) 10, 17, 24, 31 (Sat)

Jesteśmy do Twojej dyspozycji

Planujesz wesele? Zarezerwuj termin.

* Required

mobile nav bg
See on the map
Newsletter
Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać aktualności, informacje o wydarzeniach i oferty. Gwarantujemy zachowanie Twojej prywatności.
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close